BLOG

Op 1 mei zal ik met de ijskar aanwezig zijn op de Ondernemersmarkt van Herent. Je vindt mij op plaats 38, vlakbij de Post. Kom langs en maak kennis met meer dan 80 ondernemers uit de omgeving van Herent. We duimen alvast voor heerlijk zonnig weer.

Met het nieuwe seizoen lanceer ik ook een nieuw design van de ijspotten. Elke smaak krijgt een eigen kleur en een eigen quote. Ontdek de quote voor elke smaak in de shop! Heb je zelf nog een leuke quote die draait rond ijs, laat het zeker weten :-)

Ben je lactose-intolerant? Ook dan kan je bij Dessert Royal terecht voor een ijstaart of ijslam. Er zijn verschillende smaken mogelijk naast vanille, zoals chocolade, aardbei, mokka, pistache, enz. De crunchy bodem wordt gemaakt met speculaas zoals bij een kaastaart, maar dan met zero lactose boter.

The Dessert Royal Experience! Stay tuned de komende weken voor tal van nieuwigheden en unieke ervaringen bij Dessert Royal. Ik kijk al uit naar de eerste opening van het seizoen van de ijskar om vanalles te onthullen :-) Volg Dessert Royal op Instagram of Facebook!

Heb je een communie- of lentefeest in het vooruitzicht! Ik maak jouw ijstaart op maat. Een klassiek ijslam of een modernere versie ... alles is mogelijk van 8 tot .... personen. Contacteer me voor meer informatie.

Onze Valentijn Specials staan online. We voorzien Mini Royals in de vorm van een hartje en ijspralines omhuld met ruby chocolade, witte chocolade en melkchocolade met een kleine bloemetje in suiker. Bestel tot en met vrijdag 9 februari en haal af op maandag 12 of dinsdag 13 februari van 18u tot 20u.

Terwijl heel wat ijssalons sluiten in januari en februari, kan je bij Dessert Royal blijven bestellen. Tijdens deze maanden kan je bij mij terecht voor schepijs in potten, Mini Royals, ijspralines en ijstaarten op maat. Bestel online, mail me of bel me!

Een warme chocolademelk om warm te krijgen bij koud weer? Dit zeg ik niet te veel in de zomer, maar je eet beter een ijsje. Het klinkt misschien raar om koude met koude te bestrijden, maar het werkt. Je lichaam moet moeite doen om de koelte van het ijsje in je lichaam te verwarmen, om je lichaamstemperatuur constant te houden,...

Beste wensen voor 2024, en een goede gezondheid! Ik kijk al uit naar zonnige dagen in de lente en de zomer om weer schepijsjes te kunnen serveren. Ondertussen zijn jullie uiteraard welkom voor schepijs in potten, pralines, frisco's en ijstaarten op maat. Tot binnenkort en welkom op deze nieuwe website!